Reserveren voor de uitjes van 2024 van 15/31 januari

Stuur om te reserveren een mail naar info@dethleffsclubbenelux.eu of activiteiten@dethleffsclubbenelux.eu met vermelding van het evenement de namen, periode en evt huisdier. Mocht je na de sluitingsdatum toch nog mee willen naar een camping dan moet je zelf contact op nemen met de betreffende camping of ze nog plaats hebben en dan ook graag mij berichten via de mail 

Een overzicht van de campings die we bezoeken in 2024

 

De camping ligt in het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld. Julianadorp telt ongeveer 14.000 inwoners en valt onder de gemeente Den Helder. Een fiets- en kanoroute (5 km) verbindt Den Helder met Julianadorp. Het gedeelte dat tegen de duinen en het strand aanligt, heet Julianadorp aan Zee en heeft diverse restaurants,  golfbaan Ooghduyne (9 holes) en een zwembad op recreatiepark Ooghduyne.

Julianadorp staat op nummer 5 in de lijst van schoonste stranden van Nederland, het enige Noord-Hollandse strand op de lijst. Er zijn drie strandpaviljoens: Zee van TijdPaal 6 en Beachclub Citadel.  Volgens de Zonneschijnkaart van het KNMI zijn hier al jarenlang de meeste zonuren van Nederland.

Wijk bij Duurstede  is een  vestingstad aan de Lek en ligt aan de Utrechtse heuvelrug.

 Er zijn vele vondsten gedaan in en rond Wijk bij Duurstede  die te zien zijn in Museum Dorestad.

 

 Kessel is direct aan de  Maas gelegen op een hoogte van ongeveer 20 meter. Nabijgelegen kernen en grenst aan de Heldense Bossen, een uitgestrekt bosgebied met stuifduinen.